Over mij

Hi! Mijn naam is Chantal Koekman!
Ik help je graag op weg met social media en Facebook advertising. Kan ik wat voor jou betekenen?

Mijn naam is Chantal Koekman. Ik ben een echte levensgenieter met een passie voor social media. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen online onderneming Younique Brand Support . Ik werk ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van online marketing en social media.

Nog niet zo lang geleden werkte ik in loondienst en deed ik van alles om anderen tevreden te stellen. Echter verlangde ik naar meer flexibiliteit en werkdagen waarbij ik beslis hoe ik ze invul in plaats van dat iemand anders dat voor mij doet. 2020 is voor mij het jaar om uit mijn comfortzone te stappen en risico’s te nemen die nodig zijn om mijn dromen waar te kunnen maken.

Ik heb mezelf uitgekozen als baas en heb mijn eigen online onderneming opgezet. Met mijn kennis over online marketing en social media was de keuze niet zo moeilijk. Ik werk nu op afstand vanuit huis of op locatie bij de klant.

Laat mij jou op weg helpen om online alles uit jouw onderneming te halen!

Ondersteuning nodig voor je bedrijf?

Ben je als eigenaar van een bedrijf of webwinkel op zoek naar ondersteuning op het gebied van online marketing, social media of Facebook en Instagram advertising? Dan ben je bij Younique Brand Support aan het juiste adres!

Mijn missie

Mijn missie is om met Younique Brand Support ondernemers te helpen naar the next level in online zichtbaarheid en succes.
Dit doe ik door ze te helpen met social media en content creatie, van strategisch tot uitvoerend niveau.

Wat klanten zeggen...

"Via via ben ik in contact gekomen met Chantal. Recentelijk heb ik mijn eigen praktijk in slaapcoaching opgestart en wilde daarom mijn zichtbaarheid op social media gaan vergroten. Maar hoe werkt dat nu precies en wat is de juiste strategie om in te zetten? Vragen waarbij Chantal me heel goed heeft geholpen. In ons eerste kennismakingsgesprek heb ik aangegeven dat mijn doelgroep grotendeels op social media actief is, maar niet goed weet hoe ik ze kan bereiken. Vervolgens heeft Chantal een stappenplan voor mij uitgewerkt waarbij ons streven is om uiteindelijk te gaan adverteren op social media. Hiervoor moest de basis echter in orde zijn en daar heeft Chantal voor gezorgd. Nu kunnen we van start gaan met adverteren en ook dit traject ga ik samen met Chantal oppakken. Als ik Chantal mag omschrijven in woorden dan zijn de eigenschappen duidelijkheid, praktisch, doelgericht en sociaal zeker van toepassing op haar. Een fijn persoon om mee samen te werken en dat zetten we nog even voort."

Wendy van den Boogaard
Puur Slaapcoaching

"Door de professionaliteit en de gedrevenheid van Chantal weet ze waar ze over praat. Ze weet het duidelijk over te brengen. Je ervaart haar deskundigheid en dat geeft heel veel vertrouwen. In de toekomst zou ik weer een samenwerking met Younique Brand Support aangaan. Ik zou Younique Brand Support zeker aanbevelen!"

Manon Geijtenbeek
Bodybalance033

"Chantal is een pittige dame met een bak ervaring in online marketing! Deze ervaring zet ze in om het beste eruit te halen en nog veel fijner: ze voert ook uit! Met Chantal is het heel makkelijk schakelen. Ze denkt in mogelijkheden en is zeer kundig. Ze weet heel goed wat ze wil en zal er alles aan doen om het beste uit de online kanalen te halen. Korte lijnen, prettig contact en heel veel kennis!"

Hanneke Salm
Handled By

Portfolio