Over mij

Hi! Mijn naam is Chantal Koekman!
Ik help je graag op weg naar the next level van online
zichtbaarheid en succes! Kan ik wat voor jou betekenen?

Mijn naam is Chantal Koekman. Ik ben een echte levensgenieter met een passie voor social media. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen online onderneming Younique Brand Support . Ik werk ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van online marketing en social media.

Nog niet zo lang geleden werkte ik in loondienst en deed ik van alles om anderen tevreden te stellen. Echter verlangde ik naar meer flexibiliteit en werkdagen waarbij ik beslis hoe ik ze invul in plaats van dat iemand anders dat voor mij doet. 2020 is voor mij het jaar om uit mijn comfortzone te stappen en risico’s te nemen die nodig zijn om mijn dromen waar te kunnen maken.

Ik heb mezelf uitgekozen als baas en heb mijn eigen online onderneming opgezet. Met mijn kennis over online marketing en social media was de keuze niet zo moeilijk. Ik werk nu op afstand vanuit huis of op locatie bij de klant.

Laat mij jou op weg helpen om online alles uit jouw onderneming te halen!

 

Let’s go to the next level van online zichtbaarheid en succes!

Mijn missie

Mijn missie is om met Younique Brand Support ondernemers te helpen naar the next level in online zichtbaarheid en succes.
Dit doe ik door ze te helpen met social media en content creatie, van strategisch tot uitvoerend niveau.