FACEBOOK ADVERTEREN

Wil je het adverteren op Facebook en/of Instagram graag uitbesteden?

Facebook adverteren

  • Wil je meer omzet en klanten?
  • Wil je weten hoe je een advertentiestrategie voor je kan laten werken?
  • Wil je weten of Facebook advertenties ook voor jouw bedrijf kunnen werken?
  • Wil je je ideale klant bereiken met behulp van Facebook advertenties?

Ik heb al tientallen ambitieuze ondernemers en organisaties geholpen met hun advertenties op Facebook en Instagram. Voor de promotie van hun gratis weggevers, webinars, producten en online programma’s. Van een enkele advertentie tot complete funnels, waarmee je m.b.v. verschillende opeenvolgende advertenties je bereik onder je potentiële klanten vergroot en de relatie met hen steeds verder opbouwt, zodat ze uiteindelijk klant bij je worden.

We bespreken samen wat je precies wilt bereiken met de advertenties en hoe je dat het beste kunt aanpakken. En vervolgens ga ik met mijn kennis van adverteren op Facebook en Instagram en online marketing voor je aan de slag om het maximale resultaat uit je advertenties te halen. Jij levert de content aan, ik redigeer nog hier en daar, geef tips en ik zet de campagnes in Advertentiebeheer. Als de advertenties lopen, blijf ik ze natuurlijk monitoren, optimaliseren en bijsturen waar nodig. En ik houd jou op de hoogte van de resultaten.

Maak kans op een gratis strategiegesprek!

Wil je aan de slag met online adverteren en graag wat advies hierover? Meld je dan aan voor een gratis online strategiegesprek.

Maandelijks selecteer ik 2 ondernemers voor mijn gratis online strategiegesprek. Of je nu net gestart bent of al jaren ondernemer bent, dat maakt niet uit! Als je bent geselecteerd voor een strategiegesprek, neem ik
persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Wil jij ook dat je Facebook advertenties daadwerkelijk iets gaan opleveren? Neem dan nu contact met me op!

Voorafgaand aan het gratis strategiegesprek ontvang je van mij een vragenlijst. Met behulp van de vragenlijst leer ik jou, jouw doelen en je bedrijf beter kennen zodat ik het strategiegesprek op jouw en je bedrijf kan afstemmen.

Gaan we na het strategiegesprek samen aan de slag? Mijn uurtarief is € 60,- excl. BTW. Je kunt er ook voor kiezen om een strippenkaart af te nemen. Een strippenkaart van 5 uur is € 275,- excl. BTW, van 10 uur € 475,- excl. BTW. De strippenkaart is 1 jaar geldig.